KÖLTÖZTETÉS, TÚLSÚLYOS BÚTOROK SZÁLLÍTÁSA

Költöztetés Budapesten és Pest megyében 24 órán belül

Mindenkinek gondja adódhat a helyváltoztatással nehéz tárgyak esetében, ami jó előre töprengéssel járó agyalást von maga után. Ez már olyan szintet ölthet, hogy testi tünetek is kijöhetnek rajtunk, családi vitákat hoz létre, munkahelyi nézeteltérések törhetnek fel. mind- mind óriási gond, stressz, és akadály, azzal a sajnálatos ténnyel, hogy ezen megoldandó költözési bajok valósak. Valósak, mert a tárgyak, amiket el kell esetlegesen szállítani valóban túl nehezek és túl nagyok.

A mi cégünk sok éves tapasztaltból tudja mit is éreznek az ügyfelek ilyen esetekben. Szerencsére nem csak sok 100 költözésen vagyunk túl, hanem finom érzékenységgel rendelkező, fitt erőtől duzzadt sportolók segítik az Ön költözését, egy megkeresés esetén. Munkánk során nem történnek sérülések, sem véletlen karcolások. Tudjuk és figyelembe vesszük, hogy a legtöbb esetben az ügyfelek szívéhez közelálló emléktárgyakról van szó, amiknek nem csak pénzzel, mérhető, de eszmei értéke is van. Költöztetés Budapest

Az egyszáz kilogramm fölött lévő nehéz tárgyak

Az ilyen bútorok, gépek, hangszerek, stb. tárgyak elszállítása tekintetében különösen ügyes erős emberekre van szükség, akik mindeközben szakértelemmel is rendelkeznek. Cégünk alkalmazottait arra sarkalja, hogy szabad idejükben is tartsák fitten, egészségesen testüket. Ezért támogatjuk, hogy egészségesen táplálkozzanak és sportoljanak rendszeresen. Ezzel a balesetveszélyt, és az előre nem várt, úgynevezett vis major esetekből származó károkat is a legnagyobb eséllyel tudjuk elhárítani. Cégünk sokat a hírnevére és büszke arra, hogy a szakmában a legkevesebb / szinte nulla/ panasszal éltek az ügyfelek. Az esetek többségében annyira elégedettek, hogy barátságok alakulnak ki és újra hívnak minket.

A fentiek figyelembevételével reméljük könnyen elfogadható, hogy olyan nehéz és értékes tárgyak esetén, mint például egy versenyzongora: kizárólag a helyszín és a szállítandó tárgy felmérése után súlypénzt számolunk fel. /páncélszekrények, zongorák, pianínók, szobrok, műtárgyak, szerver szekrények, fénymásolók, nehéz gépek stb./

DIJMENTES SZOLGÁLTATÁSOK, amiket az áraink tartalmaznak

A háztartási kisgépek ki-és beszerelése, lámpák függönyök felszerelés. Amiben tudunk, segítünk, minmden kisebb költözéssel járó kisebb szerelési munkálatokban a gyors akadálymentes költözés kivitelezése érdekében. Annyi kérése van cégünknek, hogy a szállítás megrendelése során mindenre kiterjedő felvilágosítást adjanak munkatársunknak.

DÍJMENTESEN TUDJUK VÁLLALNI A FELMÉRÉST A KÖLTÖZTETÉS KAPCSÁN

Budapest teljes területén ingyen végezzük el a felmérést a helyszínen, ami nem jár kötelezettség keletkeztetéssel. Budapest Költöztetés

ÁRAINK KÖLTÖZTETÉS ESETÉN

130 kg fölött magasabb súlypénzzel kell számolnunk, amit a helyszínen mérünk fel. Budapesten kívüli településeket érintő helyszínek során plusz 1 munkaórát számítunk fel. Az ügyfeleket terheli természetesen a parkolási díjak, behajtással járó engedélyek intézése kifizetése.

EGYÉB KÖRÜLMÉNYEK

Vidéki költöztetésekkor a díjainkat a telephelytől indulással és munka végeztével a telephelyre érkezéssel számoljuk ki.

MUNKAFELVÉTEL SORÁN ARRA IS BIZTOSÍTUNK LEHETŐSÉGET, HOGY AZ ÜGYFÉL A TÁVOLBÓL IS KOORDINÁLHATJA A KÖLTÖZTETÉST

Napjainkban sokan dolgoznak külföldön, vagy esetleg családi körülményeik diktálják úgy, hogy nem tudnak eljönni munkahelyükről, avagy nem tudnak jelen lenni végig a költözés lebonyolítása során. 

Ilyen esetekre is fel vagyunk készülve, de mint említettük, mint körülményt a munkafelvételkor ezt is jelezni szükségeltetik. A költözés fáradalmainak elkerülése mellett, a munkából való hiányzás kára is megspórolható velünk. 

Szolgáltatásaink közé sorolnám, azt is, hogy a végcélhoz leszállított tárgyakat nem csak kidobáljuk, mit esetlegesen mások, hanem az ügyfél kérésének megfelelően újra berendezzük az új ingatlant, az azonnali használatba vehetőség érdekében.

Miért érdemes a költöztetést szakemberre bízni?

Az áttelepülés nagy lépés, és fontos, hogy minden szempontból gondosan tervezd meg. Az igénybe vett költöztető cég szakemberei segítenek biztosítani, hogy a költözés gördülékenyen és problémamentesen menjen végbe. Az anyagi megtakarítás mellett a tapasztalat és szakértelem, a biztonság, a rugalmasság és a stressz csökkentése mind olyan előnyök, amelyekért érdemes szakemberre bízni a költöztetést. A megfelelő költöztető cég kiválasztásával a költözésed sokkal kellemesebb és pozitívabb élmény lehet.
A költöztetés szakemberre bízása számos előnnyel jár, amelyek megkönnyítik és simábbá teszik az áttelepülés folyamatát. Az alábbiakban bemutatom néhány fontos okot, hogy miért érdemes költöztető céget vagy szakembert választani:

Tapasztalat és szakértelem: A költöztető cégek szakemberei rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel a költözések lebonyolításában. Tisztában vannak a legjobb gyakorlatokkal, a hatékony csomagolással, a tárgyak biztonságos szállításával, és képesek a nehézségeket ügyesen kezelni.

Gyorsaság és hatékonyság: A tapasztalt költöztető csapat gyorsan és hatékonyan végezheti el a munkát. Ez azt jelenti, hogy rövidebb idő alatt költözöl be az új otthonodba, ami kevesebb stresszt és időveszteséget eredményez.

Biztonságos szállítás: A költöztető cégek rendelkeznek megfelelő járművekkel és felszerelésekkel a tárgyak biztonságos szállításához. A szakértők felkészültek a sérülések elkerülésére és a törékeny tárgyak védelmére, ami csökkenti a károk kockázatát.

Ellenőrzött folyamat: A költöztető cégek rendelkeznek egy jól kidolgozott folyamatával a költözés lebonyolítására. Ez segít megelőzni az esetleges hibákat és problémákat, és megakadályozza a káoszt és a felesleges stresszt.

Megbízhatóság: A legtöbb költöztető cég vállal garanciát a szolgáltatásaikra. Ha bármilyen probléma merül fel a költözés során, könnyebben orvosolható, mert a cégek felelősséget vállalnak az általuk végzett munkáért.

Időmegtakarítás: A költöztető cégek megspórolják számodra a hosszadalmas és fárasztó munkát, mint például a dobozok csomagolása, a bútorok szétszerelése, és a tárgyak mozgatása. Ez lehetőséget ad neked arra, hogy az áttelepülés más fontos részleteire összpontosíts, például az új otthonod rendezésére és a fontos ügyintézésekre.

Az egész folyamat kezelése: A költöztető cégek nem csak a csomagolás és a szállítás terén nyújtanak segítséget, hanem általában az áttelepülés egész folyamatát lefedik. Ez magában foglalhatja az anyakönyvi hivatali és a postai ügyintézést, valamint a lakcímváltoztatást is.

Biztosítás: A költöztető cégek általában biztosítást kínálnak a szállított tárgyakra. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen baleset vagy káresemény történik a költözés során, a cég vállalja az anyagi felelősséget a károkért. Ez nyugalmat adhat neked, hogy a tárgyaid biztonságban vannak és védve vannak a költözés alatt.

Csapatmunka és eszközhasználat: A költöztető cégek rendelkeznek olyan csapattal, amely speciális felkészítésben részesül a költöztetési folyamat során. Az ő segítségükkel a nehéz bútorok és tárgyak könnyebben mozgathatók, mivel rendelkeznek a megfelelő eszközökkel és technikákkal. Ez megkönnyíti az olyan akadályok átvitelét, mint például a lépcsők vagy a keskeny ajtók.

Rugalmasság és személyre szabott megoldások: A költöztető cégek általában rugalmasak és képesek személyre szabott megoldásokat nyújtani a klienseik számára. Az igényeidhez igazított szolgáltatásokkal számíthatsz arra, hogy a költözés a te elképzeléseidnek megfelelően zajlik, és nincs szükség felesleges vagy nem kívánt szolgáltatásokra.

A stressz csökkentése: A költöztetés önmagában is stresszes lehet, de a szakemberek bevonásával csökkentheted a stresszt és az aggódást. A megbízható költöztető cég segít a feladatok hatékony kezelésében és az akadályok legyőzésében, így te kevésbé leszel kitéve a költözés által okozott nyomásnak.

Ügyintézés és adminisztráció: A költöztető cégek segítenek az adminisztratív és ügyintézési feladatokban is, mint például a parkolási engedélyek beszerzése, az útlevél változtatás, az anyakönyvi hivatali ügyek intézése stb. Ez megkönnyíti a költözés előkészületeit és a helyi előírások betartását.

Mindezek a tényezők jelentősen megkönnyítik és gördülékenyebbé teszik az áttelepülést, és minimalizálják a személyes terheket. Az anyagi kiadások mellett a költöztető cég szolgáltatása a tapasztalat, megbízhatóság és időmegtakarítás miatt lehet különösen vonzó választás a költözés során.

 

SEGÍTÜNK ÖNNEK!

BÍZZA SZAKEMERRE!

Nekünk mindennapi rutinfeladat az, ami másnak már a költözés előtti napokban gyomorgörcsöt okoz. Bízza ránk a cipekedést, majd mi megoldjuk a „hogyan lehet” kérdéseket!

A legjobb megoldást kínáljuk!

Tisztában vagyunk vele, hogy egy költözés igencsak megterhelő. Fizikailag, érzelmileg és természetesen anyagilag egyaránt. Éppen ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a fuvarozás ne jelentsen felesleges terhet Önnek és családjának.

MI JELLEMZI CSAPATUNKAT?

KAPCSOLATFELVÉTEL

Szükség lenne pár erős emberre? Akkor a legjobb helyen jár!

Mások ezeket kérdezték

Gyakori kérdések

Nyilván a személyes holmikat nem csomagoljuk és dobozoljuk, de ha igény van rá, akkor természetesen segítünk a törékeny és értékesebb tárgyak szakszerű csomagolásában, hogy egyben átszállítható legyen a következő címre. 

Főzzön egy jó kávét és dőljön hátra. Ön csak mondja, hogy mi a teendő, mi végezzük a dolgok oroszlán részét!

Nyomdagépet nem tudunk kézzel mozgatni, de páncélszekrények és kazánok meg sem kottyannak!