KÖLTÖZTETÉS ÁRAK

Költöztetés, szállítás és rakodás áraink Budapest

Mitől olcsó ténylegesen nálunk a szállítás? 

Amennyiben ön szállítani,költözködni szeretne kérem szépen nem minden esetben az árat kell figyelembe venni amit a költöztető cégek kínálnak, vagy feltüntetnek ha egyáltalán feltüntetik.
Nálunk minden ár fel van tüntetve,így munka végén vissza lehet ellenőrizni. Munkánkat félórás elszámolással végezzük, így amennyiben átlépjük az egész órát (60 perc) nem egy egész órát számolunk fel hanem csak egy felet, így nincs értelme az időhúzásnak mint más költöztető cégnél akik azért dolgoznak lassabb tempóban, hogy átessenek pár perccel és így egy teli egész órát már fel is számolhassanak önnek. Ezért velünk máris spórolt.

Cégünknél az olcsó költöztetéshez minden eszköz rendelkezésre áll, ami elősegítheti a gyors és hatékony munkavégzést. Szállító kiskocsi , molnárkocsi, gurtni vagy leengedő kötél. Nagyon sok költöztető cégnél sok esetben nem használnak ilyet, hogy kézben egyesével tudjanak mozgatni, bár látszólag halad a munka, de lassan.
Teherautóink fel vannak szerelve szerszámokkal, fóliákkal bármilyen kérést vagy különös feladatot meg tudjunk oldani ami a szállítás folyamán előfordulhat és a munkánkat elősegíti.
Igyekszünk minél gyorsabban és körültekintőbben megoldani a kért szállítási feladatot, hogy legközelebb is minket hívjanak. Munkáink 70-80%-a egyrészt visszajáró ügyfeleink, másrészt pedig olyanok akiknek már meglévő ügyfeleink ajánlottak minket. Ezért érdekünk hosszútávon, hogy jól dolgozzunk és elégedett legyen aki minket választ szállítási feladataival, ami az alábbiak lehetnek:

-Nehéz gép, vagy nehéz tárgy szállítás
Költöztetés
-Hagyaték elszállítása
-Lakáskiürítés
Lomtalanítás
Üvegszállítás
-Márvány lapok, kerámia lapok szállítása
-Páncél szekrények pianínó, zongora szállítás
-Építőanyagok szállítása lakás felújításhoz
-Termőföld, homok sitt sóder szállítás
-Iroda költöztetés
-Tűzifa szállítás
-Ablakok és ajtók szállítása egyedi és nagy méretű (több száz kilós) nyílászárók mozgatása.

Mindezt országosan vállaljuk, többféle teherautókkal mindig ami az adott feladatnak megfelelő és  legoptimálisabb a kért szállítás elvégzéséhez. Furgon, dobozos, ponyvás, vagy felépítmény nélküli billenő platós teherautóinkkal könnyedében meg tudjuk oldani a kért feladatot.

Olcsó költöztetés professzionális szakvállalat! Többféle teherautókkal, dolgos, Magyar szakemberekkel!

Amennyiben olyan céget választana ahol olcsóbb óradíjak vannak feltüntetve kérem győződjön meg arról, hogy az adott és feltüntetett óra díj összege mire vonatkozik! Nálunk amennyiben 2 főt kér az teherautóval 1 órára 14.000.– más cégnél a 10.000./óra lehet, hogy /főt takar amit
csak a munka végén fognak elárulni amikor ki jön a horribilis végösszeg.
3 fővel az már 30.000.-/óra! ami nálunk csak 16.000.-! ezért amennyiben minket választ már is spórolt velünk a fenti példa alapján óránként 14.000.-ot! Ezért is olcsó-költöztetés a jó választás.

A munka végzés üteme és probléma megoldása is lehet olyan tényező amivel a költözködése során tud spórolni.
Tapasztalt munkatársaink mindig a legpraktikusabb megoldást fogják választani,hogy bútorai épségben a rendeltetési helyükre kerüljenek ahova ön mutatja, kéri. Cégünk és munkatársaink úgy állnak a kért szállítási feladatokhoz, hogy lehet az minél gyorsabban,minél biztonságosabban,egyszerűbben megoldani
és nem úgy miért NEM lehet azt.

Amennyiben hétvégén szeretne költözködni, szállíttatni akkor is állunk rendelkezésre nagyon szívesen hétvégi felár nélkül. Csak reggel 06:00 óra előtt és este 20:00 óra után számolnunk fel műszak pótlékot. Erre figyelni kell.

Cégünk Bp 14.kerületi,Zuglói telephely-el rendelkezik. Az egész ország területén vállalunk mindenféle szállítási feladatokat. Az árajánlat kérésénél a végösszeg elszámolásánál ezt figyelembe kell venni. Minden esetben innen a 14.-kerületi telephelyről ki indulva és ide vissza érkezve kell számolni és érteni a szállítás végösszegét. 

Díjaink:

-1 fő teherautóval: 12.500.-/óra
-2 fő teherautóval: 14.500.-/óra
-3 fő Teherautóval: 16.500.-/óra
Vidék esetén 190.-ft/kilométer díj
2 kocsi esetén a duplája értendő.
Az összegek nettó árak.

Véleményeket olvashat itt, akik már minket választottak: Vélemények rólunk

KAPCSOLATFELVÉTEL

Szükség lenne pár erős emberre? Akkor a legjobb helyen jár!

Mások ezeket kérdezték

Gyakori kérdések

Nyilván a személyes holmikat nem csomagoljuk és dobozoljuk, de ha igény van rá, akkor természetesen segítünk a törékeny és értékesebb tárgyak szakszerű csomagolásában, hogy egyben átszállítható legyen a következő címre. 

Főzzön egy jó kávét és dőljön hátra. Ön csak mondja, hogy mi a teendő, mi végezzük a dolgok oroszlán részét!

Nyomdagépet nem tudunk kézzel mozgatni, de páncélszekrények és kazánok meg sem kottyannak!