ÜVEG, MÁRVÁNY SZÁLLÍTÁS

Üveg, márványlap, kőlap, akvárium szállítás

Cégünk több éves tapasztalattal szállít üvegtáblákat, akváriumokat, márvány táblákat nagyméretű ablakokat és érzékeny tárgyakat. Kisebb méretű lapokat furgonban szállítunk szivacs matrachoz kötözve biztonságosan.

Nagyobb méretű ablakokat vagy üveg táblákat speciális üvegszállító kerethez rögzítve nagy nyitott platós teherautóval gumi szőnyegekkel biztosítva,hogy ön a megrendelő teljes biztonságban és sérülés nélkül megkapja a vásárolt üveg tábláját, ablakát vagy az akváriumot a halaknak esetleg nagy RÁJÁKNAK amire már volt is példa.

A kért és érzékeny, fokozottan törés, sérülés vagy lepattanás, üveg kikagylózás veszélyes tárgyakat biztonságosan szállítjuk üveges kötésű gurtni-val.
Ezzel akár nagyobb ,súlyosabb lapokat is könnyedén tudunk mozgatni akár lépcsőn fel vagy le cipelni építkezésekre ablakokat berakni vagy nagyobb akváriumokat a helyére illeszteni. Gumilapokkal biztosítjuk a le és fel pakolásnál és a szállítás során is az üvegtáblák,  márványlapok, kőtáblák sérülés mentes pakolását, ezzel megelőzve a sérüléseket.

Speciális JÓ MINŐSÉGŰ tapadó korongokat használunk ami nélkülözhetetlen
a profi munkavégzéshez.

Ezen kívűl:

Termo ablakok vagy edzett üvegek szállításánál ahol nincs keret él védelem,ahol a táblákat csupaszon kell szállítani polifoam, habszivacs profilokat szoktunk rögzíteni ami még jobban biztosítja a sérülés mentes szállítást.
Ez alappal elvárható egy ilyen cégtől ha biztonságosan szeretné szállíttatni érzékeny és drága tárgyait. Ezért is kell egy ilyen céget és szakembereket megbíznia akik odafigyelve,átgondoltan kezelik a rá bízott sérülés veszélyes, érzékeny tárgyaikat.

Rendelkezésünkre áll az ehhez KELLŐ MINŐSÉGŰ ESZKÖZ és ami a legfontosabb a szaktudás és átgondolt ,biztos hozzá állás!

EZEKET ELLENŐRIZHETI RÖGTÖN, A MUNKÁINK SORÁN KÉSZÜLT KÉPEKEN!

A vásárolt ablakokat akár a készülő házon kialakított keretébe is tudjuk rakni! Mi nem csak elhozzuk és letesszük a kertben, vagy háza elé mint más cégek vagy kiszállítók, hanem a kívánt helyére keretébe tesszük egyenesen.

Ez is nagyon fontos tényező megrendeléskor mikor a megfelelő szállító céget választja és keresi. A munkáink során készült képeken látható,hogy nem egy munkáról készült hanem több,számos különböző alkalommal készült terepen, ezzel igazolva, hogy van némi tapasztalatunk,így nyugodtan ránk bízhatja értékeit.
A üvegszállítás vagy akvárium akár márványlapok cipelésénél szállításánál előfordulhatnak olyan helyek, olyan környezet, terep ami különösen veszélyes vagy kényes.
Tetőtérbe vagy pincékbe kívánja helyezni az akváriumot vagy üveglapokat. Nagyméretű márványtáblát a burkoláshoz a tetőtérben kialakított zuhanyzóba kényes feljuttatni.

AMIÉRT MINKET KELL VÁLASZTANIA AZ A NAGY MÉRTÉKŰ PROBLÉMA MEGOLDÁSI KÉPESSÉG!

Nem volt még olyan kérés ami így vagy úgy meg ne tudtunk volna oldani. Az üvegszállításhoz nélkülözhetetlen felszerelésekkel, gépekkel, csörlőkkel vagy akár nyers kézi erővel de megoldjuk önnek a kért helyre való helyezést, berakást.

Éveket töltött hibátlan munka az átgondoltság nem kapkodás eredménye! Nagy megoldó képesség, ötletes, átgondolt hozzá állás évek alatti tapasztalat amire önnek szüksége van és ami nekünk rendelkezésünkre is áll! Ezzel biztosítjuk és garantáljuk is a szállítást amivel ön nyugodtan megbízhat minket.

Üvegek márványtáblák szállítását ORSZÁGOSAN vállaljuk az üveggyártótól, forgalmazótól egészen az ön által mutatott pontos helyére. Sok gyártó csak kiszállítja a megrendelést a kapuig. Bízzon meg minket,egy olyan céget akivel nem kell felesleges dupla köröket futnia és ami a legfontosabb fizetnie feleslegesen.

Bízzon meg minket,egy olyan céget akinél a kívánt érzékeny sérülés veszélyes tárgya biztosan és biztonságosan célba ér! Bízzon meg minket, akik a megfelelő speciális eszközök használatával tudják gyorsabban és biztonságosabban elvégezni a munkát.

Bízzon meg minket a fentebb leírt dolgok és példák miatt. Ami miatt egyszerűbb, így gyorsabb könnyebb a szállítás amivel ön így időt ezáltal ami a legfontosabb pénzt spórol meg! Köszönjük bizalmát, igyekezni fogunk mindenben.

Hogyan érdemes üveget szállítani?

Az üveg szállítása kényes feladat, mivel az üveg törékeny és könnyen sérülhet. Fontos, hogy megfelelően csomagold és védd az üvegtárgyakat, hogy sérülés nélkül érkezzenek meg a célállomásra. Itt van néhány fontos tanács, hogyan érdemes üveget szállítani:

Alapos csomagolás: Az üvegtárgyakat alaposan csomagold be megfelelő védelem érdekében. Használj vastag réteg légbuborékfóliát vagy habpapírt, hogy védelmet nyújts, a törékeny felületnek. Az egyes üveg tárgyakat csomagold külön-külön, és ügyelj arra, hogy a csomagolás alaposan fedje be az egész felületüket.

Erős és megfelelő dobozok használata: Válassz erős és megfelelő méretű dobozokat az üvegek szállításához. Az üvegtárgyaknak legyen elég hely a dobozban, és ne legyenek túlságosan szorosan egymáshoz nyomva. A dobozok belső részét is béleld ki légbuborékfóliával vagy habpapírral a további védelem érdekében.

Jelöld meg a dobozokat: Ne felejtsd el feliratozni a dobozokat, hogy ráírd, hogy törékeny tárgyak vannak bennük. Így a szállítók és a költöztetők tudni fogják, hogy óvatosan kell kezelniük az adott dobozt.

Megfelelő rögzítés: Rögzítsd megfelelően az üvegtárgyakat a dobozokban. Használj szorosan tapadó csomagolószalagot vagy pántot a dobozok lezárásához. Így megakadályozhatod, hogy az üvegek mozogjanak a dobozban és egymáshoz ütközzenek a szállítás során.

Speciális kezelés a nagy üvegtárgyaknak: Nagyobb üvegtárgyak, például tükrök vagy ablaküvegek esetén különleges óvintézkedésekre lehet szükség. Válassz megfelelő méretű dobozokat vagy táskákat, és szintén használj légbuborékfóliát vagy habpapírt a védelem érdekében. Ha nagyon nagy vagy kényes üvegtárgyakat kell szállítani, akkor érdemes szakemberre bízni a feladatot.

Válaszd a megfelelő szállítási módot: Ha nagy távolságra kell szállítani az üvegtárgyakat, fontolóra veheted az összekötött szállítási szolgáltatásokat, ahol a tárgyakat speciális járműveken, például párnázott teherautókon vagy légi szállításon szállítják.

Bízz szakemberre: Ha nagyon értékes vagy sérülékeny üvegtárgyakról van szó, érdemes szakemberre bízni a szállítást. Az erre specializálódott költöztető cégek vagy szállítmányozási szolgáltatók rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal és felszereléssel az üvegtárgyak biztonságos szállításához.

Kiegészítő védelem: Az üvegtárgyak szállítása során fontos, hogy kiegészítő védelemmel is felkészülj a váratlan ütődések és rázkódások ellen. Használj párnázott anyagokat vagy szivacsokat az üvegek között, hogy megakadályozd a súrlódást és a sérüléseket. Emellett használj stabilizáló anyagokat, például polifomot vagy kartondobozokat, hogy az üvegtárgyak ne mozduljanak el a dobozban szállítás közben.

Időzítés és környezet: Gondolj az időzítésre és az időjárási körülményekre is, amikor üvegtárgyakat szállítasz. Kerüld a szélsőséges időjárási viszonyokat, például nagy hőséget vagy hideget, amikor az üveg könnyebben megrepedhet. Ha lehetséges, válassz olyan időpontot, amikor a szállítás zavartalanul és biztonságosan megvalósítható.

Címkézés és dokumentáció: Címkézd fel a dobozokat és készíts dokumentációt az üvegtárgyakról. Jelölj minden dobozt, amely üvegtárgyakat tartalmaz, és írj le részletesen a dokumentációban, hogy milyen tárgyak vannak a dobozban és hogyan kell őket kezelni. Ez segít a szállítóknak és a költöztetőknek tudni, hogy óvatosan kell kezelniük az adott dobozt és annak tartalmát.

Előzetes ellenőrzés: Mielőtt elindulnál az üvegtárgyak szállítására, ellenőrizd újra a csomagolást és a rögzítést. Győződj meg arról, hogy minden tárgy megfelelően van becsomagolva és védve. Ha szakember segítségét kérted, ellenőrizd velük a szállítás előtt, hogy minden rendben van-e.

Biztosítás: Fontos, hogy megfelelő biztosítást köss a szállításra. Az üvegtárgyak, értékesek és könnyen sérülhetnek, így a megfelelő biztosítás védelmet nyújthat a szállítás során esetlegesen bekövetkező károk vagy veszteségek esetén.

Összességében az üveg szállítása gondos tervezést és csomagolást igényel. Az üvegtárgyak törékenysége miatt fontos, hogy minden lépést megtegyél a sérülések elkerülése és az adott tárgyak megóvása érdekében. Ha szükséges, ne habozz szakember segítségét kérni, hogy garantáltan biztonságban érkezzenek meg az üvegtárgyak a célállomásra. Ne feledd, hogy az üvegtárgyak szállítása odafigyelést és gondos tervezést igényel. Ha nem vagy biztos a saját képességeidben vagy aggodalomra ad okot az üvegtárgyak szállítása, mindenképpen érdemes szakemberre bízni a feladatot. Egy megbízható költöztető cég vagy szállítmányozó vállalat tapasztalata és szakértelme megkönnyíti az üvegtárgyak szállítását, és biztosítja, hogy a tárgyak sértetlenül érkezzenek meg a célállomásra.

SEGÍTÜNK ÖNNEK!

BÍZZA SZAKEMERRE!

Nekünk mindennapi rutinfeladat az, ami másnak már a költözés előtti napokban gyomorgörcsöt okoz. Bízza ránk a cipekedést, majd mi megoldjuk a „hogyan lehet” kérdéseket!

A legjobb megoldást kínáljuk!

Tisztában vagyunk vele, hogy egy költözés igencsak megterhelő. Fizikailag, érzelmileg és természetesen anyagilag egyaránt. Éppen ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a fuvarozás ne jelentsen felesleges terhet Önnek és családjának.

MI JELLEMZI CSAPATUNKAT?

KAPCSOLATFELVÉTEL

Szükség lenne pár erős emberre? Akkor a legjobb helyen jár!

Mások ezeket kérdezték

Gyakori kérdések

Nyilván a személyes holmikat nem csomagoljuk és dobozoljuk, de ha igény van rá, akkor természetesen segítünk a törékeny és értékesebb tárgyak szakszerű csomagolásában, hogy egyben átszállítható legyen a következő címre. 

Főzzön egy jó kávét és dőljön hátra. Ön csak mondja, hogy mi a teendő, mi végezzük a dolgok oroszlán részét!

Nyomdagépet nem tudunk kézzel mozgatni, de páncélszekrények és kazánok meg sem kottyannak!