NEHÉZ TÁRGY SZÁLLÍTÁS

Nehéz tárgyak, túlsúlyos berendezések szállítása, mozgatása

Cégünk és tapasztalt erős rakodóink, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek különféle nehéz tárgyak mozgatásában, maximálisan fel vannak és fel vagyunk szerelve a legkülönbözőbb felszerelésekkel a biztonságos rakodás kivitelezéséhez.

Képeinken látható eszközök amikkel dolgozunk és amiket használunk a páncél szállító keret,a magas emelésű béka,a nehéz gép szállító erős görgők ,a racsnis csigák amikkel magasba tudunk emelni akár 750 kilót is. Régóta használjuk ezeket az eszközöket teljes biztonsággal és odafigyeléssel. Képeinken látható és ellenőrizhető.

Amennyiben pedig nem lehet gépekkel megoldani akkor azt a súlyt amit más cégek 4-5 fővel végeznek azt mi 2 fővel tudjuk vállalni. Amivel önnek kevesebbet kell fizetnie mert kevesebb ember is el tudja végezni ugyan azt a feladatot. Gurtnival 300-350 kilóig biztonságosan mozgatunk nagyobb tárgyakat nehezebb súlyokat.

Jakuzzi szállításnál vagy a nehéz kályha,kemence mozgatásánál elég 2 fő és be visszük a házba ,a kertbe,ahova kívánja. Legtöbb forgalmazó vagy gyártó csak a házig viszi ki önnek a kért és megrendelt jakuzzit, kályhát vagy nagy medencét.
Mi bevisszük a kívánt helyére de akár már egyből a készítőtől, vagy forgalmazótól is el tudjuk hozni,így meg spórolva önnek azt,hogy 2 cégnek is ki kelljen mennie önhöz feleslegesen, ami ugye többletköltséggel jár.

Többféle teherautóval rendelkezünk a szállításhoz.

Pont azért,hogy a legkényelmesebb és leggyorsabb módon el tudjuk önnek vinni a kért nehéz tárgyat,jakuzzit vagy páncélszekrényt. Kisebb de nehéz tárgyakat ,páncélszekrényeket ,kazánokat, hőtárolós kályhákat vagy pianínók amik lehetnek 200-400 kilósak vagy akár 1 tonnásak is alacsony magasságú furgonnal szoktuk és tudjuk szállítani.

Nagyobb méretű , súlyosabb tárgyakat mint a jakuzzi vagy szauna vagy kutya kennelek amiket a képeinken is lehet látni mert volt rá példa felépítmény nélküli billenős sima nagy platós teherautóval tudjuk szállítani méghozzá könnyedén!
Magas emelésű békáink-al könnyedén rakodjúk fel le,ki és be a nehéz tárgyakat.
Tele vagyunk jobbnál jobb ötletekkel!

MAGAS PROBLÉMA MEGOLDÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSRE pont amiatt mert van tapasztalatunk ERŐNK és KÜLÖNFÉLE SZÁLLíTÓ GÉPEKKEL  ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜNKRE!

Nagyon sok helyen dolgoztunk már ORSZÁGOSAN és mindig igyekezve mindenben.
-Hátsó kertekből 400 kilós jakuzzik 2 fővel vagy amennyiben olyan szerencsés a terep 9 emeletről 500 kilós páncélszekrény 1 fővel gond nélkül tudjuk vállalni, ezekre volt is példa munkánk során.
-Pianínó szállítás csigalépcsőn a tetőtérbe.
-Nagy méretű nehéz díszlet elem magas teraszra történő pakolása.
-Jakuzzi medence csörlővel történő felhúzása teraszra.
-Biedermeier és koloniál szekrény szállítása és helyben pakolása.
-Medencék a kiásott helyükre eresztése.
-Ipari gépek varró és szövő gépek átszállítása új műhelyükbe.
-Kazánok , kályhák szállítása és becipelése ,behelyezése a kért szobába ,nappalikba. Vigyázva apadó fényre 🙂
-Fogászati és betegágy szállítás.
-Amerikai hűtő behelyezése.
-Nehéz ipari gépek ,hajlító berendezések szállítása.
-Speciális műszerek ,mérő műszerek szállítása vagy helyben pakolása.
-Nehéz bútorok lomtalanítása, mozgatása, szállítása.

Mindig körültekintően, megfontoltan, eddig hiba nélkül végrehajtva a kért nehéz tárgy vagy súlyos gép szállítását. Mivel cégünk hivatalos bejelentett cég így különösen védett vagy veszélyes helyeken is tudunk munkát végezni. Számlával természetesen állunk rendelkezésre cégeknek, nagyvállalatoknak, kórházaknak vagy laboratóriumoknak.
Amire van is példa, több ilyen helyre vagyunk rendszeresen hivatalosak nehéz tárgyak lomtalanítása vagy helyben pakolása miatt. Cégünknek nem nagyon kell hirdetnie magát, MUNKÁINK TÖBBSÉGÉT a cégek közötti ajánlás vagy magánszemélyek, megrendelőink (akiknél már dolgoztunk) AJÁNLÁSA TESZI KI.
Referenciánk képeinken láthatók, ahol változatos nehéz tárgyakkal, súlyos gépekkel dolgozunk és mozgatunk meg. Egész ország területén dolgozunk és várjuk a különböző lehetetlennek tűnő feladatokat nagyon szívesen.

Örülünk a kihívásoknak mert az nekünk is siker és látjuk ,hogy az egész napos nehéz gép mozgatása után az edzőterembe a további súlyok mozgatásának igen is van értelme és kell is egy olyan cégnek mint a mienk aki komolyan veszi a  hivatását.
Ezért hívjon nyugodtan a 70/638-1488 as telefonszámon. Amennyiben csak tanácsra lenne szüksége nehéz tárgy szállításában vagy súlyos gép mozgatásában akkor is nagyon szívesen segítünk.

Hogyan történik a nehéz tárgyak szállítása lakásból?

A nehéz tárgyak szállítása lakásból egy összetett feladat, amely szakértelmet, megfelelő felszerelést és biztonságot igényel. A következőkben bemutatom, hogyan történik profi módon a nehéz tárgyak szállítása lakásból:

Előkészületek és tervezés: A nehéz tárgyak szállítása előtt fontos az alapos tervezés és előkészületek megtétele. A szállítás előtt célszerű felmérni az adott tárgyakat és a lakást, hogy megfelelően megtervezzük a szállítást. A nehéz tárgyak méretének, súlyának és alakjának figyelembevételével kialakíthatunk egy hatékony szállítási tervet.

Szakértő csapat: Nehéz tárgyak szállítása esetén érdemes profi csapatot igénybe venni, akik tapasztalattal rendelkeznek a nehéz tárgyak kezelésében és szállításában. A szakértők megfelelő technikákat alkalmaznak a tárgyak emelésére, mozgatására és szállítására, minimalizálva a károk kockázatát.

Megfelelő felszerelés: Nehéz tárgyak szállításához megfelelő felszerelésre van szükség, mint például emelőberendezések, szállítókocsik, rögzítőszíjak és párnázott anyagok. A megfelelő felszerelés biztosítja a tárgyak stabil és biztonságos mozgatását.

Biztonsági intézkedések: A nehéz tárgyak szállítása során kiemelten fontos a biztonság. A szakemberek megfelelő védőfelszerelést viselnek, például sisakot és kesztyűt, hogy minimalizálják a sérülés kockázatát. A helyszínen elhelyezett embereknek is ki kell tartaniuk biztonságos távolságot a szállítás alatt.

Megfelelő pozicionálás: A nehéz tárgyak mozgatásakor fontos a megfelelő pozicionálás, hogy minimalizáljuk a sérülések és károk esélyét. A tárgyakat szakképzett személyzet mozgatja olyan módon, hogy a legrövidebb és legbiztonságosabb útvonalon jussanak el a célállomásig.

Csomagolás és védelem: A nehéz tárgyakat megfelelően be kell csomagolni és védeni, hogy elkerüljük a sérüléseket a szállítás során. Az esetleges ütődésektől vagy mozgásoktól való védelem érdekében párnázott anyagokat és légbuborékfóliát használnak.

Felvonulási terület: A nehéz tárgyak szállítása során fontos, hogy legyen elegendő hely a felvonuláshoz. A szakembereknek elegendő helyet kell biztosítaniuk a tárgyak biztonságos mozgatásához és szállításához.

Szállítóeszközök: A megfelelő méretű és felszereltségű szállítóeszköz kiválasztása szintén lényeges. A teherautó vagy furgon méretének megfelelőnek kell lennie a tárgyakhoz, és rendelkeznie kell megfelelő rögzítőeszközökkel is.

Megfelelő időzítés: A nehéz tárgyak szállítását érdemes időben megtervezni és időzíteni. Figyelembe kell venni az esetleges forgalmi torlódásokat vagy egyéb akadályokat, amelyek befolyásolhatják a szállítási folyamatot. Ha lehetséges, érdemes olyan időpontot választani, amikor kevesebb forgalom várható, vagy amikor a szállítás zavartalanul elvégezhető.

Kommunikáció és együttműködés: A nehéz tárgyak szállításában fontos a jó kommunikáció és együttműködés. A szállítási csapat és az ügyfél közötti hatékony kommunikáció segíti a folyamat zökkenőmentes lebonyolítását. Ha az ügyfél speciális igényekkel rendelkezik, vagy egyedi kihívásokkal szembesülnek a szállításkor, az együttműködés lehetővé teszi a megfelelő megoldások megtalálását.

Gondos munkavégzés: A nehéz tárgyak szállítása során a szakembereknek gondosan és figyelmesen kell dolgozniuk. Az egyes lépéseket precízen kell végrehajtani, hogy minimalizálják a sérülés vagy baleset kockázatát. A nehéz tárgyak szállítása során az alaposság és odafigyelés kiemelten fontos.

Megfelelő emelési technikák: A nehéz tárgyak emelése és mozgatása során fontos a megfelelő emelési technikák alkalmazása. A szakembereknek ismerniük kell a megfelelő testtartást és fogást, hogy elkerüljék a sérüléseket és hátproblémákat.

Ellenőrzés: A szállítás végén fontos ellenőrizni a tárgyakat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy sértetlenül érkeztek meg a célállomásra. Ha bármilyen kárt vagy sérülést észlelnek, azonnal jelezni kell a szállító céget vagy szakembereket.

A nehéz tárgyak szállítása egy összetett és felelősségteljes feladat, amely szakértelmet és körültekintést igényel. A profi szakemberek megfelelő technikákkal és felszereléssel rendelkeznek, hogy biztonságosan és hatékonyan végezzék el a szállítást. A szállítás előtt alapos tervezés, megfelelő kommunikáció és a szükséges intézkedések megtétele biztosítja a zökkenőmentes és sikeres szállítást, minimalizálva a károk és sérülések lehetőségét.

Jakuzzi szállítás

SEGÍTÜNK ÖNNEK!

BÍZZA SZAKEMERRE!

Nekünk mindennapi rutinfeladat az, ami másnak már a költözés előtti napokban gyomorgörcsöt okoz. Bízza ránk a cipekedést, majd mi megoldjuk a „hogyan lehet” kérdéseket!

A legjobb megoldást kínáljuk!

Tisztában vagyunk vele, hogy egy költözés igencsak megterhelő. Fizikailag, érzelmileg és természetesen anyagilag egyaránt. Éppen ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a fuvarozás ne jelentsen felesleges terhet Önnek és családjának.

MI JELLEMZI CSAPATUNKAT?

KAPCSOLATFELVÉTEL

Szükség lenne pár erős emberre? Akkor a legjobb helyen jár!

Mások ezeket kérdezték

Gyakori kérdések

Nyilván a személyes holmikat nem csomagoljuk és dobozoljuk, de ha igény van rá, akkor természetesen segítünk a törékeny és értékesebb tárgyak szakszerű csomagolásában, hogy egyben átszállítható legyen a következő címre. 

Főzzön egy jó kávét és dőljön hátra. Ön csak mondja, hogy mi a teendő, mi végezzük a dolgok oroszlán részét!

Nyomdagépet nem tudunk kézzel mozgatni, de páncélszekrények és kazánok meg sem kottyannak!